diumenge, 13 de març del 2016

Sóc un artista, Marta Altés

La Marta Altés (Barcelona 1982) és una de les il•lustradores catalanes amb més talent i més reconegudes d'avui dia. Formada com a dissenyadora gràfica a l’Escola Eina de Barcelona, actualment viu a Londres, on treballa com a il•lustradora  i com a professora a la Cambridge School of Art, on també va estudiar. En molt poc temps, ha editat un bon grapat de llibres escrits i il•lustrats per ella mateixa, ha creat campanyes publicitàries i ha dibuixat les imatges dels contes d’altres autors. Tot va començar amb el divertidíssim No!, a qui va seguir l'entranyable El meu avi , el genial Sóc un artista del que parlem avui, el tendre Canviem de casa i el darrer El rei de la casa.

Sóc un artista és un d’aquells contes que agraden a petits i grans. Ens explica la història d’un nen amb grans inquietuds artístiques, que no pot reprimir els seus rampells d’inspiració. Tot allò que l'envolta és susceptible de ser una obra d'art! Però, el cas és que la seva mare no ho veu del tot igual i el seu gat... tampoc!
La història és tan divertida i les il•lustracions acolorides i vives, que capten de seguida l'atenció dels més petits, que s’identifiquen amb les trapelleries del protagonista. Però el conte també està farcit de referències artístiques i picades d'ullet als més grans, que no podran evitar més d'un somriure quan llegeixin aquestes pàgines.

En definitiva, es tracta d'una història perquè pares i fills gaudeixin plegats. Quan acabeu, segur que se us acudeixen un munt d’activitats artístiques per fer! Però... compte amb les parets!

A partir de 6 anys. Lectors independents, 7-8.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...